Hvorfor kan alle billeder ikke vælges til print på alle medier?

Alle billeder på Photopi er unikke kunstværker. Det betyder at der ligger et bevidst valg, truffet af såvel fotografen som fotolaboratoriet. bag de medier et billede kan printes på.

Hvorfor er Photopi’s billeder så dyre?

Hovedårsagen er print og indramning. Printet bliver lavet på et ultra kvalitetsmedium og skal igennem en meget omhyggelig kvalitetskontrol af særligt udannet personale. Det er en meget ressoucetung proces og betyder at nogle prints bliver kasseret. Indramning og montering udføres i hånden. Eksperter bygger omhyggeligt hvert eneste billede for at sikre et perfekt resultat.

Web shop konto

Som kunde bliver du nød til at registrere en konto. Kontoinformationen består af dit navn, emal-adresse, postadresse og et mobilnummer. Informationerne bruges udelukkende til at sende din ordre og gøre det muligt at betale for en ordre. Photopi deler ikke sin brugerinformation med andre. Photopi sælger sin brugerinformation til andre.

Gravatar hørende til din konto

Gravatar-funktionaliteten kræver at du har en gravatar-konto hørende til Word Press. Dette er hosted hos: www.gravartar.com. Der arbejdes på at tilbyde dette som en lokal funktionalitet. Ind til videre, anbefales det ikke at anvende en gravatar-konto.

Lukning af din konto

Designet af WooCommerece dikterer desværre metoden for at lukke sin konto. Det betyder at du ikke kan lukke din konto via kontrolpanelet hørende til din konto. Du skal i steden for sende en Account Erasure Request email til: support@photopi.dk. Det er meget vigtigt at du anvender den samme email-konto som din konto hos Photopi er knyttet til. Skriv: Account Erasure Request i emnefeltet for din email. Du vil efterfølgende få tilsendt en mail med et link. Linket giver adgang til en side, hvor du kan lukke din konto. Bemærk at der kan gå op til en uge før før din Account Erasure Request kan blive effektueret.